celebrity edge

Bine aţi venit la bordul celui mai luxos vas de croazieră din lume: Celebrity Edge

Vasul imens, desprins parcă dintr-un film SF, are propriul covor ‘fermecat’.

Da, aţi auzit bine!

Aspectul care transformă acest vas în visul oricărui turist este platforma supranumită de arhitecţii proiectului ‘covorul fermecat’.

Plaftorma asemănătoare unei terase gigantice de dimensiunea unui teren de tenis se deplasează dintr-o parte în alta, de-a lungul vasului.

Potrivit creatorilor săi, în momentul în care ajunge în zona de luat masa, Magic Carpet devine şi cel mai luxos restaurant, care poate găzdui nu mai puţin de 90 de meseni.

Odată ajuns în zona piscinei exterioare, ‘covorul fermecat’ se transformă, instant, într-o zonă imensă de relaxare.

Printre serviciile oferite de compania care deţine vasul de croazieră se află şi dormitoarele extravagante realizate de faimoasa decoratoare Kelly Hoppen şi penthouse-urile situate pe provă.

Grădina exotică de la ultimul nivel este îngrijită de un horticultor iar cafeneaua situată chiar în mijlocul palmierilor pare ceva de-a dreptul ireal.

Proiectul realizat în 3D a fost prezentat în cadrul unei conferinţe şi a fost realizat de cei mai talentaţi şi mai calificaţi arhitecţi şi designeri din lume.

Celebrity Edge are o capacitate de 2,918 pasageri şi redefineşte, în totalitate, noţiunea de lux şi eleganţă.

Punctul de plecare va fi Fort Lauderdale, Florida iar prima călătorie a fost stabilită pentru dată de 16 decembrie 2018.

Rezervările pot fi înregistrate pe www.celebritycruises.co.uk.

 

Leave a Reply