Atunci când ţi-e foame cu adevărat, ai tendinţa să uiţi că McDonalds nu e cel mai sănătos loc unde să îţi serveşti masa. Un britanic şi-a luat şi conştiinţa cu el la fast food, iar ce a urmat… l-a lăsat flămând.

Alex Moran, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Bradford s-a dus în pauza de prânz la un restaurant de lângă birou.

Ajuns acolo, a comandat un burger, însă a vrut să evite ingredientele mai puţin sănătoase.

Aşa că, atunci când a ajuns la casă, i-a spus angajatei că vrea un cheeseburger fără sos, fără carne, fără ceapă, fără muştar, dar şi fără castraveţi muraţi. Aceştia din urmă, spune el, conţin prea multă sare.

 

Angajată McDonalds nu a fost deloc încântată de cerere şi decis să îi dea o lecţie clientului

Şi pentru a-i arăta bărbatului că cerinţele sale sunt ridicole, i-a pus la pachet o felie de caşcaval. I-a scos inclusiv pâinea, tocmai pentru a-i demonstra lui Alex că exagerează. Felia de brânză topită era singura care nu se afla pe lista neagră a clientului.

burger_fast_food_01474300

Bineînţeles, Alex Moran a postat o fotografie a comenzii primite. Aşa cum era de aşteptat, aceasta a devenit virală în timp record.

Tânărul susţine că în timp ce excludea ingredientele din comandă, practic excludea întregul burger. Pur şi simplu, aşa i-a dictat conştiinţa alimentară în acel moment. Evident că nu se afla în locul potrivit…

 

Din păcate, pretenţiile nutritive ale lui Alex l-au lăsat nemâncat

Acesta s-a arătat destul de iritat de gestul angajatei, însă spune că nu a avut timp să facă o reclamaţie în pauză de masă. Cu toate acestea, a declarat că a văzut şi partea amuzantă din această situaţie.

Un purtător de cuvânt al McDonalds şi-a cerut scuze pentru incident, pe care l-a numit „interpretarea greşită a comenzii”. Acesta l-a încurajat pe tânăr să apeleze la serviciul clienţi pentru a fi compensat pentru neplăcerile cauzate.

 

Leave a Reply