Locuintele inteligente încep sa devina din ce in ce mai armonioase, multumita ultimelor inventii tehnologice.

iRobot a anunțat că va adăuga comenzi vocale pentru aspiratoarele Roomba 900 in al doilea trimestru al acestui an.

Pentru tine, lenesule, care iubesti sa stai tolanit pe canapea si sa butonezi televizorul, o sa fie o experienta divina, ceea ce înseamnă că nu va trebui nici macar să apesi un buton sau sa deschizi orice aplicație pentru a curăța podelele.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urli: “Alexa, declanșează Roomba pentru a începe curățenia.”

În plus față de simpla declansare a unei lucrari de curățare, proprietarii Roomba 900 vor putea folosi comenzi vocale pentru a opri și a întrerupe in orice moment sesiunea de curățare.

Intuim la ce va ganditi: Cât de leneș poți fi dacă nici măcar nu iti poti aduna energia să apesi un buton pe aspiratorul Roomba?

Aveti cu siguranta dreptate să vă puneti intrebarea aceasta. Dar asta e ideea, de fapt: Alexa este o soluție, o premiera mondială, care va duce lenea la cote inimaginabile.

Cei mai mulți oameni ar putea trăi foarte bine fără comenzile vocale adresate Alexei pentru redarea muzicii, activarea luminilor inteligente sau pentru a comanda pizza, dar este un stil de viata frumos, plin de lux, care va ajuta sa economisiti o gramada de timp.

In plus, este al naibii de tare sa ai o locuinta pe deplin automatizata.

Astfel, sa dai cu aspiratorul sau sa stergi praful devin actiuni care apartin erei preistorice si trebuie lasate in urma fara niciun regret!

Leave a Reply