Family Link aplicatie parinti

Google lansează Family Link – o aplicaţie dedicată părinţilor de pretutindeni

Programul le oferă părinţilor controlul asupra timpului petrecut de copii în faţa ecranelor, asupra paginilor accesate de aceştia şi a aplicaţiilor preferate.

Deşi, cu mult timp înainte de lansarea Family Link, companii mari precum Apple şi Amazon au lansat şi ele programe similare.

Se pare însă că Family Link este diferit deoarece îţi permite să configurezi anumite setări şi să monitorizezi în permanenţă orice mişcare a celui mic.

Family Link este disponibil doar pe Android şi are nevoie de două conturi pentru a intra în acţiune: contul tău şi cel al copilului.

familylink

Părinţii vor fi cei care vor descărca aplicaţia şi tot ei vor fi cei care setează contul de Google al minorului.

După autentificarea ambelor conturi, pagina celui mic este urmărită în permanenţă iar părintele va primi un raport la sfârşitul fiecărei săptămâni sau luni.

ap_resize

Dacă vreţi să restricţionaţi anumite lucruri, cum ar fi numărul de ore petrecut de cel mic pe tableta sau accesul pe anumite site-uri este suficient să accesaţi meniul Setări de pe contul dumnevoastră.

De asemenea, în cazul în care copilul are de gând să cumpere o aplicaţie de pe Google Play Store, Family Link vă va trimite o notificare în cel mai scurt timp, pentru a vă cere permisiunea.

În schimb, aplicaţia nu oferă informaţii privind calitatea anumitor aplicaţii.

Din nefericire, Family Link este disponibil doar în Statele Unite şi pe Android.

Leave a Reply