Acest tătic a fost înzestrat cu un simț al umorului englezesc în adevăratul sens al cuvântului.

Turiștii cazați în hotelul său din Marea Britanie cad pradă farselor sale, pe care le duce la bun sfârșit cu ajutorul fetițelor sale gemene, Poppy și Isabella.

Fetițele sunt adorabile, în majoritatea timpului.

Însă, atunci când tati le deghizează pentru a recrea o scena celebra din The Shining, ele sunt de-a dreptul infricosatoare.

Martin Hughes, pe care îl puteți găsi pe Twitter sub pseudonimul @wefail, și-a învățat fetele să se țină de mâini și să stea în mijlocul holului unui hotel din Londra, recreând scena gemenilor Grady din fimul de groază al lui Stanley Kubrick, 1980.

Potrivit unui interviu acordat BuzzFeed News, el le-a învățat pe micuțe inclusiv celebra replică: „Vino să te joci cu noi!”

Fotografia lui care a bântuit Londra a devenit virală pe Twitter săptămâna trecută. Poppy și Isabella au reușit să sperie de moarte câțiva turiști cazați la hotelul tatălui lor.

Să sperăm că aceste farseoare în vârstă de 4 ani își vor perfecționa actul pe măsură ce vor crește.

Martin Hughes a surprins aceste fotografii înfiorătoare în timpul unei vacanțe petrecute în familie și le-a postat pe Twitter.

„Ce om nu ar fugi să se ascundă dacă le-ar vedea la capătul unui hol slab luminat?”

Din fericire însă, Poppy și Isabella habar nu au cine sunt gemenii Grady și sperăm să nu afle prea curând.

“Imediat ce am aflat că soția mea a născut gemeni identici m-am gândit la Shining”, a declarat Hughes.

În The Shining, două fantome ale unor fete gemene bântuie holurile unui hotel și chinuie un băietel. Pentru a ajunge până acolo, cu siguranță Poppy și Isabella ar mai avea nevoie de puțină practică.

Lăsând gluma deoparte, aceste fete sunt adorabile, și deloc înfiorătoare atunci când sunt în afara rolurilor atribuite de tăticul lor pus pe șotii.

Leave a Reply