Daca esti tipul de persoana care isi actualizează imediat iPhone-ul la cea mai recentă versiune de iOS, iată un avertisment prietenos: Rezista pentru un moment tentatiei și fa-ti o copie de rezervă a fișierelor stocate pe dispozitiv înainte de urmatorul update.

In timp ce asta e un sfat general de bun simt, de data asta vei dori un plus de siguranta inainte de a declansa orbeste procesul de update al sistemului la noul iOS 10.3.

Apple va introduce un nou sistem de fisiere o data cu iOS 10.3, care este așteptat aproape de sfârșitul acestei luni.

Noua configurare, denumita Sistemul de fișiere Apple (APFS), va înlocui vechiul modul de așteptare, HFS +, care a fost utilizat pentru iOS și alte sisteme de operare Apple inca de la introducerea sa în 1998.

Noul FPP va converti automat fișierele de pe iPhone-ul tau folosind noul format, dar, dacă există probleme în timpul procesului, fișierele vechi ar putea fi pierdute pentru totdeauna, dat fiind că cele două sisteme sunt incompatibile.

Apple nu a răspuns la solicitarea noastră de a comenta in legatura cu aceasta actualizare.

Sistemul este optimizat pentru stocare Flash / SSD și se concentrează pe criptare.

Aceste caracteristici sunt mult mai potrivite pentru cerintele moderne de calcul decât HFS +, care a fost proiectat cu mult înainte ca iPhone-ul sa apara ca o idee geniala in mintea lui Steve Jobs.

Dezvoltatorii beta au raportat, de asemenea, luna trecută, că sistemul i-a avertizat in legatura cu aplicațiile de 32 de biți, care nu vor mai functiona pe versiunile viitoare ale iPhone.

iOS 10.3 va veni, de asemenea, probabil, cu noi politici App Store, tastaturi iPad ascunse și alte inovatii mult asteptate de impatimitii iPhone.

Leave a Reply