Am făcut putin research pentru voi și iata: cele mai bune sfaturi pentru o sănătate de fier.

  1. Copiați comportamentul pisicilor.

Învațati să faceti exerciții de stretching dimineata cand va treziti. Acest obicei va va stimula circulația și digestia și va inlatura durerile de spate.

  1. Nu sariti niciodata peste micul dejun.

Studiile arată că un mic dejun corect este unul dintre lucrurile cele mai pozitive pe care le puteți face atunci cand încercați să pierdeti în greutate.

Optati pentru un mic dejun echilibrat, care include fructe proaspete/suc de fructe sau cereale, lapte degresat/iaurt, pâine prăjită și un ou fiert. Yummy!

  1. Asigurati-va ca aveti o igiena orala adecvata.

Mulți oameni nu știu cum să se spele pe dinți în mod corespunzător: periajul necorespunzator poate provoca deteriorarea dinților și gingiilor in aceeasi masura precum absenta totala a periajului.

Un periaj corect trebuie sa dureze aproximativ 3 minute.

  1. Neurobiotice pentru mintea ta.

Si creierul are nevoie de un boost de energie din cand in cand.

Cercetătorii americani au inventat termenul “neurobics” pentru a se referi la acele sarcini care activează căile biochimice proprii ale creierului, care pot contribui la consolidarea circuitelor neuronale.

Asadar, spalati-va pe dinti cu cealalta mana decat in mod obisnuit sau alegeti-va hainele bazandu-va pe simtul tactil, mai degraba decat pe cel vizual.

Persoanele cu agilitate mentala tind sa aiba un risc mai mic de Alzheimer.

  1. Fiti pregatiti sa primiti ceea ce oferiti!

Legea compensatiei se stinge repede daca obisnuiti sa dati, dar nu ati fost niciodata obisnuiti sa primiti.

Daca nu stiti cum sa primiti darurile vietii, veti ajunge in punctul in care nu veti mai avea nimic de oferit. Totul in viata trebuie sa curga sub semnul echilibrului.

  1. Nu neglijati aspectul spiritual al vietii.

Un studiu realizat de Universitatea Harvard a descoperit ca pacientii care se rugau constant s-au recuperat mai repede decat cei care nu isi manifestau credinta in Dumnezeu, chiar daca cei dintai nu erau constienti ca spiritualitatea ii ajuta in mod vizibil sa se vindece.

Leave a Reply