Wonder Woman trailer

Aşteptările privind toate filmele produse de DC sunt, de cele mai multe ori, exagerate

Cea mai mare presiune pe care o exercită fanii companiei de producţie în ultima vreme este asupra filmului Wonder Woman.

Deşi aşteptările financiare după lansarea filmelor Batman v Superman şi Suicide Squad au fost pe măsură, în ceea ce priveşte scenariul, criticii au ‘facut praf’ ambele producţii.

Aşadar, Wonder Woman este ultima şansă a studioului american de a face o impresie bună

Din fericire pentru ei, toate trailere şi teaserele au stârnit reacţii pozitive, în special ultimul.

În urmă cu mai puţin de o săptămână, Warner Bros. a lansat trailerul oficial pentru Wonder Woman.

Materialul ne oferă un sneak peek al antrenamentelor dure suportate de Femeia Fantastică alături de prietenii ei din Amazon.

‘Inainte să devină Wonder Woman, era Diana, prinţesa Amazonului – antrenată să devină o războinică de neînvins.

Crescută pe o insulă izolată, la scurt timp după ce un pilot american se prăbuşeşte pe tărâmul exotic şi le povesteşte băştinaşilor ororile din lumea civilizată, Diana îşi părăseşte caminu, ferm convinsă că poate salva lumea.

Luptând cot la cot cu reprezentanţii sexului tare, Diana îşi descoperă adevăratele puteri şi adevăratul destin’, relatează vocea de pe fundal.

Se observă în mod clar influenţa şi atmosfera ‘intunecata’ a universului DC, însă Diana reuşeşte oarecum să ne ofere o atitudine mai pozitivă şi o viziune mai puţin sumbră asupra lumii, spre deosebire de supereroii precedenţi.

Filmul va apărea în cinematografele din Statele Unite pe data de 2 iunie, 2017.

Leave a Reply