Noua facilitate Amazon va analiza diferite outfit-uri in locul tau si iti va da verdictul: ce tinuta ti se potriveste cel mai bine?

Suna de domeniul fantastic, insa este real.

Amazon a adăugat ceea ce ar putea fi considerata cea mai ciudata caracteristica a platformei: instrumentul Outfit Compare de analiza a hainelor.

Este o caracteristică destul de simplu de utilizat: utilizatorii pot încărca două imagini în care poarta doua tinute diferite și vor primi un răspuns în câteva minute. Aplicatia va va permite sa stiti ce outfit vi se potriveste cel mai bine.

Amazon spune ca rezultatele sunt bazate pe un algoritm ce ia in calcul culoarea, stilul și tendințele actuale, și că aplicația “este supravegheata de o echipă de specialiști în fashion.”

Fotografiile incarcate “pot fi vizualizate numai de către personalul calificat Amazon”.

Dar, este încă dificil de crezut că Amazon are o armată de experți de moda la cheremul tău pentru a iti indica ce camasa ar trebui sa porti astazi.

Fiecare tinuta primeste calificative, judecand dupa stilul vestimentar adoptat.

Imaginile trebuie sa cuprinda intreg corpul pentru a genera un raspuns adecavat, asa ca selfie-urile nu-si au locul aici.

Este de inteles ca instrumentul are inca o multime de erori de judecata. Nu pare a fi prea exact in ceea ce priveste identitatea persoanei din cele doua poze.

Spre exemplu, acest utilizator a incarcat doua poze pe platforma, una cu el purtand un costum negru, cealalta cu Ryan Gosling.

Indubitabil, Gosling a câștigat, asa cum era de asteptat.

Ramane de vazut daca initiativa va functiona cu adevarat. Poate ca aceasta este sansa noastra de a nu mai vedea pe strada asocieri vestimentare dezastruoase, care sa ne zgarie retina.

Leave a Reply