bonă filipineză Oana Mizil

Fostul primar al sectorului 5 şi partenera sa de viaţă au fost jefuiţi chiar de persoana cărora le-a încredinţat propria fiică.

Dădaca de origine filipineză a fost angajată la scurt timp după ce Maria, fiica lui Marian Vanghelie şi a fostei deputate Oana Mizil, a venit pe lume.

Deşi fetiţa are aproape un an şi jumătate, bona nu a recurs la asemenea gesturi până zilele trecute, când a plecat din reşedinţa politicienilor cu o sumă frumuşică de bani şi o ‘traistă’ plină cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro.

Potrivit Libertatea, jaful de proporţii s-a produs sâmbătă seara, când filipineza în loc să aibă grijă de fetiţă, a urmărit momentul perfect pentru a fura valorile şi a se face dispărută.

Bona filipineză se pare că nu se afla la prima abatere de acest gen, însă Vanghelie şi soţia sa nu erau la curent cu trecutul ei dubios.

‘Din neglijenţă am omis să verific unde a lucrat înainte. Am aflat aseară că a fost la alte două familii, a fugit şi de acolo, s-a refugiat la agenţia de emigranţi, după care a fost dusă în Filipine şi readusă aici de agenţie şi plasată la noi în casă’, a declarat Oana Mizil pentru România TV.

Oana a fost, mai mult ca sigur, şocată de gestul la care a recurs bona deoarece avea foarte mare încredere în ea.

Nu doar o dată paparazzi au surprins-o pe fosta PSD-istă în compania filipinezei, pe care o ‘purta’ peste tot.

Plângerea a fost depusă de mama Oanei în această dimineaţă.

Leave a Reply