Hagi

Gheorghe Hagi vrea să îşi vândă hotelul din staţiunea Mamaia. 9 milioane de euro costă hotelul IAKI, după ce „Regele” a scăzut de două ori din preţ, de la 12 milioane.

Fostul fotbalist vrea să iasă din afacerile în turism. Acesta îşi doreşte ca banii pe care îi va obţine pe hotel să îi investească în fotbal.

În anul 2015, hotelul IAKI a avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Profitul nu este nici el de neglijat: 500.000 euro.

Cu toate acestea, hotelierii interesaţi de IAKI au spus la unison că preţul iniţial cerut de Rege este prea mare.

Acesta voia 12 milioane de euro pentru hotel. Ulterior şi-a redus pretenţiile financiare la 10 milioane. Nici aşa investitorii chinezi interesaţi nu au oferit suma propusă de el.

 

Hagi e hotărât să vândă hotelul pentru 9 milioane de euro

Unul dintre hotelurile emblema de pe litoral, IAKI are 125 de camere, plus facilităţi precum săli de conferinţă, piscină şi SPA.

Construit în 2004 şi clasificat cu 4 stele, hotelul lui Hagi este printre singurele din Mamaia care reuşesc să stea deschise pe durata întregului an.

Fostul fotbalist vrea să investească banii în pepiniera de fotbalişti pe care a dezvoltat-o la malul mării.

Viitorul Constanta este copilul de suflet al lui Hagi, aşa că acesta vrea investească în echipa de fotbal care are baza la Ovidiu.

 

Gheorghe Hagi nu este singurul care a decis să îşi vândă afacerea de pe litoral

De curând, şi fraţii Micula au anunţat că scot la vânzare 11 din cele 12 hoteluri pe care le au la malul Mării Negre.

De altfel, mai mulţi oameni de afaceri care au investit în unităţi de cazare în staţiunea Mamaia şi în sudul litoralului vor acum să renunţe la business-ul din turism.

Leave a Reply