Duşul de dimineaţă

Duşul de dimineaţă şi căldura în casă par să fie principalele motive de ceartă în familie în România. Asta spune un studiu Honeywell efectuat recent în ţara noastră.

Cercetarea, denumită „Obiceiuri privind încălzirea locuinței” a fost efectuată pe un eşantion de peste 800 de proprietari de locuinţe.

Aproape 60% din ultilizatorii casnici nu au cum să ajusteze căldura în fiecare cameră a locuinţei. Acest lucru duce deseori la apariţia certurilor în familie sau între chiriaşi.

Aproximativ 21% spun că au existat nenumărate certuri cu privire la modificarea temperaturii ambientale din casă.

Dintre aceştia, peste 15% spun că nu reuşesc să ajungă un numitor comun cu membrii familiei în ceea ce priveşte căldura din casă. Pentru fiecare, temperatura optimă este diferită.

Peste 5% dintre ei spun că au avut nenumărate certuri cu soţul, soţia sau colegul de apartament din cauză că au modificat temperatura stabilită iniţial.

Conflictele casnice mai sunt legate de duşul de dimineaţă sau becurile aprinse din casă

Dacă îţi sună familiar, să ştii că nu eşti singurul care are astfel de discuţii.

Duşul de dimineaţă este un motiv serios de ceartă între membrii unei familii sau între colegii de apartament. Asta în cazul în care există doar un grup sanitar cu dus, iar timpul de îmbăiere al fiecăruia diferă.

Lumina lăsată aprinsă în casă este şi ea motiv de iritare familială. Nu trebuie să uităm nici conflictele legate de televizor, computer sau tabletă.

Toată sunt lucruri pe care membrii unei locuinţe nu se pot decide să le folosească în acelaşi scop şi nu în acelaşi timp.

Acelaşi studiu, dat recent publicităţii, mai arată ca şase din zece români sunt preocupaţi de costul facturilor la energie.

În acelaşi timp, unul din patru cetăţeni a fost în situaţia în care a împrumutat bani pentru a plăti factura la încălzire.

Leave a Reply