Cu fiecare zi ce trece, Samsung mai dezvaluie cate un detaliu cu privire la Galaxy S8.

De data aceata, am aflat cat va costa si in ce culori va fi disponibil noul device.

V-am starnit curiozitatea? Iata ultimele informatii disponibile.

Suntem la mai putin de o săptămână distanță de lansarea efectivă a smartphone-ului, și totuși, scurgerile de informații continuă să apara pe zi ce trece.

Duminică, internetul a fost luat cu asalt de niste presupuse imagini ce infatisau noile Samsung Galaxy S8 și S8 Plus. Aparent, culorile in care device-urile vor fi disponibile sunt black sky, orchid grey si arctic silver.

Indicii anterioare au sugerat ca telefonul va veni, de asemenea, în nuante de violet, deci este posibil ca `orchid grey` sa fie, de fapt, o nuanta de mov? Va trebui să așteptăm și să vedem ce ne-a pregatit compania gigant.

De asemenea, alte zvonuri din trecut sunt din confirmate: telefonului ii lipseste butonul `home`, senzorul de amprenta de pe ecranul frontal, si are, intr-adevar colturile rotunjite.

Samsung Galaxy S8 se va lansa, în cele din urmă, pe 29 martie. Insa, cu siguranta, exista cateva detalii surpriza, care vor fi dezvaluite in momentul lansarii oficiale.

Samsung a fost contactat pentru declaratii, insa oficialii au refuzat sa comenteze zvonurile.

Gigantul spera sa dea lovitura cu S8, dupa gafele inimaginabile de anul trecut, care le-a adus numai critici negative.

Daca toate aceste zvonuri se dovedesc a fi adevarate, Samsung are toate sansele sa isi recastige locul pe piata alaturi de rivalul sau, iPhone.

Referitor la preț, nu ar trebui să fie o surpriza faptul că gadget-ul va fi scump. În Europa, doritorii vor putea achiziționa un S8 cu 800 de euro și un Galaxy S8 Plus cu 900 de euro.

Leave a Reply