sexul

Crezi că o mărire de salariu ţi-ar creşte performanţele? Greşit! Sexul te ajută să dai randament mai bun la locul de muncă, arată un nou studiu.

Aşa că înainte de a nu sări peste micul dejun sau peste cafea înainte de a pleca la muncă, mai bine te-ai orienta spre… dormitor. Dar nu pentru încă un pui de somn, ci pentru asigurarea productivităţii.

Specialiştii spun că o partidă de sex înainte de muncă îmbunătăţeşte performanţele profesionale.

Oamenii de ştiinţă au analizat 159 de cupluri căsătorite şi viaţa lor sexuală şi profesională.

Majoritatea celor care au luat parte la studiu cu pricina, au spus că au simţit un efect pozitiv a doua zi după o noapte de sex.

 

A fost descoperită legătura dintre sexul de noapte şi relaţiile de muncă

Specialiştii spun că relaţiile sexuale at trebui să fie o prioritate pentru orice. Diminuează nivelul de stres şi întăresc relaţia de cuplu. Şi dacă era nevoie de o dovadă în plus, aceştia susţin că rezultă şi în satisfacţii majore la locul de muncă.

Un profesor de la Universitatea din Oregon spune că beneficiile sexului sunt majore. Este influenţată viaţa socială, emoţională şi psihologică, spune acesta.

Profesorul mai explică faptul că performanţele la locul de muncă sunt şi ele îmbunătăţite considerabil. Prin urmare, este o legătură evidentă între activitatea sexuală şi cea profesională.

Studiile cu privire la legătura dintre sex şi fericire sunt vechi de 60 de ani. Primul studiu de acest gen a avut loc în anul 1958. Acesta demonstra nivelul scăzut de anxietate după relaţii sexuale.

Între timp, nenumărate cercetări au arătat că sexul creşte nivelul de oxitocină şi dopamină din creier.

Leave a Reply