Valentina Pelinel

Orice minune ţine trei zile

În cazul Valentinei Pelinel a ţinut doi ani de zile. Atât a reuşit fostul topmodel de talie internaţională să îl ţină pe Cristi Borcea numai pentru ea.

Faptul că fosta soţie a dinamovistului, Mihaela, i-a acceptat afaceristului nenumărate aventuri în timpul căsniciei nu este tocmai un secret.

Ba mai mult, de dragul copiilor Mihaela a acceptat-o până şi pe femeia pentru care Borcea a divorţat de ea: Alina Vidican.

Se pare că istoria se repetă acum în cazul Valentinei Pelinel

În momentul în care a hotărât să divorţeze şi de a doua soţie pentru a avea un copil cu Pelinel, Alina a avertizat oarecum ca asta se va întâmpla.

Se pare că nimeni nu l poate ‘îmblânzi’ pe armăsarul Borcea deoarece pasiunea sa pentru femeile frumoase a devenit o problemă foarte gravă.

Valentina Pelinei este cea care trebuie să se confrunte acum cu obsesia fostului acţionar de la Dinamo

Deşi micuţul Milan nu a împlinit nici măcar un an, iar tatăl lui nu a fost alături de el nici măcar o zi, cei doi sunt pe cale să devină ‘istorie’.

Cristi Borcea se laudă în cercul sau de prieteni cu ‘o nouă achizitie’

Singurele lucruri pe care le-am aflat despre noua femeie din viaţa afaceristului sunt următoarele: este brunetă şi lucrează în televiziune.

Deşi Don Juanul nu a vrut să dezvăluie mai multe, acesta le-a promis prietenilor săi că vor afla toate detaliile atunci când va fi eliberat.

Cu părere de rău pentru Valentina Pelinel, se pare totuşi că expresia ‘roata se întoarce’ este cât se poate de adevărată.

 

 

Leave a Reply