chelire

Da, ati auzit bine! Cei mai mulți bărbați ar renunta la sex pentru a-si recupera podoaba capilara.

Procesul de a cheli este atât de înfricoșător încât cei mai mulți barbati ar da bucurosi la schimb berea, sexul si filmele porno pentru un par bogat si matasos.

Un nou studiu a aratat ca 70% dintre barbati isi fac griji cu privire la desimea parului lor, iar cei mai mulți ar da orice pentru o podoaba capilara ceva mai bogata.

Ramane intrebarea: La ce iti mai trebuie par daca renunti la viata sexuala? Targul este unul dificil de realizat, daca ne intrebati pe noi.

Insa, sondajul, care a fost realizat de NPD Group, a relevat faptul că doar 10% dintre barbati au spus ca ar renunța la sex dacă ar avea mai mult par.

Pfiu, am rasuflat linistiti.

Sondajul a mai indicat ca 51 % dintre barbatii care se nelinișteasc in legatura cu procesul de chelire au spus ca nu trece o zi fara sa se gandeasca cu groaza la momentul in care vor ramane fara niciun fir de par pe cap.

Cercetatorii au descoperit ca barbatii sunt, de asemenea, la fel de îngrijorati cu privire la impotenta, in aceeasi masura precum sunt in legatura cu pierderea parului.

Stilul de viață al unui om determină timpul pe care acesta il petrece zilnic aranjandu-si părul. Cercetatorii au descoperit ca 60 % dintre subiectii intervievati petrec 10 minute pe zi aranjandu-si parul.

În Statele Unite, spre exemplu, peste 50 de milioane de bărbaţi se confruntă cu o formă destul de severa de chelire.

Leave a Reply