Mădălina Ghenea nastere

Deşi în decursul celor nouă luni de sarcină Matei şi Mădălina s-au ascuns de ochii presei mai ceva ca evadaţii, viitori părinţi au fost surprinşi zilele trecute de reporterii Ciao! pe străzile Capitalei.

Se pare că logodnicii sunt în ţară de mai bine de o săptămână, iar scopul călătoriei este unul la care nu v-aţi fi gândit niciodată.

După lungi dezbateri despre locul în care fetiţa Mădălinei şi a lui Matei Stratan va veni pe lume, cei doi au luat o decizie: micuţa se va naşte în… România.

Da… ştim. Şi noi puteam să jurăm că moştenitoarea imperiului Stratan se va naşte într-o clinică super luxoasă din Statele Unite, Milano sau o ţară exotică, unde nimeni nu i-ar fi deranjat pe proaspeţii părinţi.

Se pare însă că Mădălina şi Matei au reuşit, încă o dată, să ne surprindă iar evenimentul fericit va avea loc cât de curând având în vedere că modelul de talie internaţională şi-a ţinut sarcina ascunsă timp de aproape nouă luni.

‘Bebe este foarte bine. Suntem foarte fericiți’, le-a declarat Mădălina reporterilor Ciao!

După ce şi-au rezolvat treburile pe la clinică, Matei şi-a dus iubita la un spital din Capitală, unde graviduta, probabil, mai avea de făcut câteva analize necesare înainte de naştere.

În una din fotografii se poate observa logo-ul de pe uşa clinicii unde Mădălina o va aduce pe lume pe micuţă.

Maternitatea privată de fita este cunoscută pentru lista de pacienţi impresionată, care o include pe Bianca Dragusanu, Anda Adam, Antonia şi Dana Rogoz.

Până a ajuns la maşină, Mădălina nu a vrut să fie fotografiată şi şi-a acoperit fața cu poşeta.

Leave a Reply