uber

In ultimul timp, utilizatorii Uber la nivel global ar putea enumera un milion de motive pentru care ar trebui sa evite Uber.

Uber a primit acuzatii din cele mai diverse, de la promovarea serviciului său în timpul unei greve a taximetristilor, sustinerea administratiei Trump pana la tratamentul inadecvat al soferilor sai.

Ba chiar s-a vehiculat ca Uber are un CEO insensibil, printre alte scandaluri.

Cel mai recent, Uber a fost acuzat de hărțuire sexuală și tolerarea unor tactici înșelătoare pentru autoritățile de reglementare.

Această listă a plangerilor a determinat mișcarea #deleteUber in America, iar compania a recunoscut ca se confrunta cu criza.

Presupusele nedreptăți comise de Uber nu pot fi suficiente pentru a contrabalansa o calitate cheie a conceptului: serviciul in sine.

Uber a fost lansat în București în februarie 2015, iar ulterior s-a extins in Cluj, Timișoara și Brașov.

Recent, platforma se bucura de prezenta a 260.000 de utilizatori.

În prezent, România este pe locul al doilea în Europa in topul numărul de utilizatori ai serviciului.

In conditie in care aceasta tendinta ascendenta se va mentine, până în 2020, capitala Romaniei ar putea fi primul oraș din Europa care se va bucura de o facilitate speciala a serviciului, denumita uberPOOL.

Mai exact, uberPOOL pune in legatura indivizi care se indreapta în aceeași direcție, premitandu-le astfel să împartă costurile călătoriei.

Potrivit unui studiu efectuat de Uber in Romania, 89% dintre subiectii intervievati, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, consideră că din generația lor este factorul cheie ce influenteaza modul în care serviciile digitale devin din ce in ce mai utilizate în societate.

Leave a Reply