proprietati chimice dieta

Nimeni nu este dornic să treacă prin agitaţia şi stresul unei diete, iar pentru mulţi dintre noi reducerea porţiilor şi eliminarea unor produse alimentare reprezintă un lucru aproape depresiv.

Un nutriţionist din Maine, Statele Unite susţine că a găsit metodă prin care putem da jos kilogramele în plus în timp ce ne bucurăm de viaţă.

Cheia acestei diete a fericirii, spune Sarah Brewer este studierea proprietăţilor chimice din alimente pentru a descoperi ce efect au asupra hormonilor tăi.

Cei care nu au dispoziţia necesară pentru a realiza o listă cu proprietăţile chimice ale fiecărui fruct, legumă şi etc., Sarah Brewer s-a ocupat şi de asta.

‘In mod cert, o dietă are un efect dramatic asupra dispoziţiei noastre.

Oamenii de ştiinţă sunt de părere că uleiul de peşte este capabil să reducă riscul de depresie, aşa ca tranziţia de la un regim bogat în grăsimi la unul low-fat ne poate transforma în persoane uşor iritabile, anxioase şi depresive.

Dispoziţia de multe ori oscilează în funcţie de mâncărurile pe care le preferi. De exemplu, oamenii care se simt stresaţi simt tot timpul nevoia de dulce’, spune nutriţionista.

Alimentele pe care le consumi îţi pot influenţa dispoziţia sau îţi pot creşte producţia de chimicale ‘vesele’, cum ar fi serotonina.

Sarah a mai descoperit că persoanele cu un nivel scăzut de vitamina B şi B1 se simt mai puţin încrezătoare în forţele proprii şi creşterea aportului de B şi B1 prin suplimente îi transformă peste noapte.

 

Leave a Reply