vedete rinoplastii

Deşi multe nu recunosc, schimbarea este cât se poate de evidentă

Majoritatea nici măcar nu aveau nevoie de o astfel de intervenţie, însă obsesia de a deveni perfecte le-a determinat să recurgă la astfel de ‘artificii’.

În timp ce unele sufereau de o deviaţie uşoară de sept, altele au ajuns la bisturiu din motive pur estetice.

Din nefericire pentru fetele din a doua tabără, rezultatele nu au fost pe măsură aşteptărilor, ba dimpotrivă.

Multe dintre ele recunosc că arătau de 1000 de ori mai bine înainte de intervenţia chirurgicală şi dacă ar putea da timpul înapoi, ar proceda total diferit.

Obsedate de felul în care ‘dau’ pe sticlă şi în ideea de a-şi retuşa fotografiile cât mai puţin, vedetele noastre ajung în cabinetul medicului estetician din cele mai penibile motive.

După ce ‘prind gustul’, acestea se întorc pentru mai mult

Exact ca vampirii care gusta sânge uman pentru prima dată şi nu se pot sătura de gust, celebrităţile se duc acasă, se uită în oglindă şi încep să se gândească ce ar mai putea modifica la aspectul lor fizic.

Noi le sugerăm următorul lucru: în loc să vă duceţi la chirurg, treceţi întâi pe la psiholog. Poate problema este în altă parte şi nu ştiţi.

În loc să cheltuiţi mii de euro pe intervenţii absolut ridicole şi deloc necesare, aţi putea să folosiţi o parte nesemnificativă din banii pentru o operaţie pentru a plăti câteva şedinţe la psihoterapeut.

Leave a Reply