Andrei Burnaz Andreea Cristea atac Londra

Două dintre cele 29 de victime ale atacului sângeros din inima Londrei sunt constănţenii Andrei Burnaz şi Andreea Cristea.

Potrivit ultimelor informaţii publicate de ziarul Timpul cuplul tocmai ce sosise în capitala britanică pentru a sărbători ziua de naştere a tânărului.

Deşi nu aveau de gând să petreacă prea multe zile în Londra deoarece se aflau într-un city-break, soarta a făcut ca cei doi constănţeni să se afle în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Timpul mai relatează că Andrei are un picior fracturat şi trei degete rupte, care ulterior au fost puse în gips la spitalul St. Thomas.

În schimb, iubita sa Andreea, a suferit mai multe leziuni iar informaţii concrete legate de starea ei nu au ieşit încă la suprafaţă.

Tânăra a căzut în râu în timp ce maşina la volanul căreia se afla teroristul se îndrepta către bordura pietonală.

Materialul şocant o înfăţişează pe femeia din România, care a căzut în râul Tamisa în timp ce maşina groazei se îndrepta către mulţime.

Deşi starea ei nu este una tocmai stabilă, românca a fost salvată din apele răului, în timp ce alţi trei pietoni au fost ucişi pe loc.

Andreea şi logodnicul ei Andrei tocmai ce visitaseră Catedrala Westminster Abbey şi se îndreptau către Ochiul Londrei când au văzut maşina care se apropia cu o repeziciune ieşită din comun.

Potrivit Scotland Yard, aproximativ 40 de persoane au fost rănite, printre care turişti de origine sud-coreeana, franceză şi română.

2 COMENTARII

Leave a Reply