Un vas de croazieră de mici dimensiuni a găsit-o pe Andreea Cristea în apele râului Tamisa la doar câteva minute după ce atacatorul a trecut pe podul Westminster.

Constănţeanca în vârstă de 29 de ani tocmai ce se întorcea de la Catedrala Westminster Abbey împreună cu iubitul ei, Andrei Burnaz atunci când a fost azvârlită de pe pod.

Deşi un echipaj de urgenţă pe apa pornise în misiunea de a o salva pe Andreea, membrul de la bordul croazierei City Cruises le-a luat-o cu mult înainte.

Bărbatul i-a întins tinerei un băţ foarte lung, cu ajutorul căreia a tras-o pe biata Andreea din apa îngheţată însă nu a reuşit să o scoată.

Până la urmă, echipajul de urgenţă a sustras-o din apa pe Andreea, care se afla în stare de inconştienţă.

Potrivit Daily Mail, după ce au urcat-o la bord, membrii echipajului i-au acordat primul ajutor.

Încă nu avem confirmarea dacă Andreea a fost azvârlită în apă de atacatorul, care conducea maşina cu o viteză halucinantă sau a hotărât de una singură să sară în apă pentru a-şi salva viaţa.

Noi ţinem să credem că prima variantă este cea mai concludenta, deoarece românca era împreună cu logodnicul sau, pe care nu l-ar fi lăsat singură într-o asemenea situaţie.

Cuplul tocmai ce sosise în capitala britanică pentru a sărbători ziua de naştere a tânărului.

Deşi nu aveau de gând să petreacă prea multe zile în Londra deoarece se aflau într-un city-break, soarta a făcut ca cei doi constănţeni să se afle în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Timpul mai relatează că Andrei are un picior fracturat şi trei degete rupte, care ulterior au fost puse în gips la spitalul St. Thomas.

În schimb, iubita sa Andreea, a suferit mai multe leziuni iar informaţii concrete legate de starea ei nu au ieşit încă la suprafaţă.

 

Sursa foto: Daily Mail Online

 

Leave a Reply