atac terorist Londra

Materialul şocant o înfăţişează pe femeia din România, care a căzut în râul Tamisa în timp ce maşina groazei se îndreaptă către bordura pietonală.

Deşi starea ei nu este una tocmai stabilă, românca a scăpat, în cele din urmă cu viaţă în timp ce alţi trei pietoni au fost ucişi pe loc.

Între timp, Andreea a fost salvată din apele răului şi preluată de echipa de paramedici.

Andreea şi logodnicul ei Andrei tocmai ce visitasera Catedrala Westminster Abbey şi se îndreptau către Ochiul Londrei când au văzut maşina care se apropia cu o repeziciune ieşită din comun.

În timp ce românca se afla în stare gravă în spitalul St. Thomas şi prezintă mai multe leziuni grave, logodnicul ei are o fractură la picior.

Potrivit Scotland Yard, aproximativ 40 de persoane au fost rănite, printre care turişti de origine sud-coreeana, franceză şi romană.

În filmările care au invadat internetul, oamenii care se aflau pe Westminster Bridge şi au reuşit să scape strigă în mod repetat: ‘Oh, Doamne’ în timp ce victimele sunt întinse pe jos.

Poliţia metropolitană crede că atacatorul face parte dintr-o grupare islamică extremistă.

Deşi l-au identificat după ce a fost împuşcat, poliţia londoneză nu îi va dezvălui identitatea până ce anchetă nu se va sfârşi.

La scurt timp după ce a fost înconjurat de poliţie, bărbatul a omorât şi un ofiţer neînarmat prin înjunghiere.

În faţa Casei Parlamentului, atacatorul a fost imobilizat de câţiva oameni ai legii.

Între timp, după ce apele s-au liniştit, prim-ministrul britanic Theresa May a convocat o conferinţă de presă de urgenţă pe Downing Street, unde a confirmat că un atacator a intrat cu maşina în pietonii de pe Westminster Bridge iar doi dintre ei au murit.

Teroristul a murit la doar câteva minute după ce a fost transportat la spital.

Acesta a fost cel mai atroce atac care a avut loc în Marea Britanie în ultimii 12 ani.

Leave a Reply