Carla's Dreams identitate

Solistul trupei din Chişinău a cucerit o lume întreagă cu melodiile unice şi, care de multe ori, descriu perfect stările emoţionale experimentate de fiecare dintre noi.

Însă, un alt aspect care i-a ajutat pe cei de la Carla’s Dreams să pună bazele unei comunităţi de fani incredibilă este faptul că aceştia au preferat să îşi păstreze anonimatul.

Fie că e vorba de un concert, o emisiune sau o transmisie radio, Carla’s Dreams şi colegii săi de trupă îşi vopsesc feţele şi îşi trag glugile negre pe cap.

Deşi zvonuri privind adevărata identitate a celor patru membrii au tot apărut încă de la lansarea primului lor hit, Carla’s Dreams nu a confirmat niciodată absolut nimic aşa că toate au fost considerate nefondate.

În urmă cu un an, când presa din Moldova se lăuda cu deconspirarea celor patru, Carla’s Dream le-a demonstrat tuturor că se înşeală.

Ba mai mult, aceştia au un plan extrem de elaborat atunci când vine vorba de deplasările în ţară sau peste hotare şi, de cele mai multe ori, pentru a-şi proteja intimitatea călătoresc separat.

Convins în cele din urmă de rugăminţile fanilor şi de presa agasantă, Carla’s Dream le-a făcut acestora o promisiune.

Moldoveanul a promis că îşi va arăta faţa în următorul său videoclip.

Este vorba despre videoclipul piesei Dragostea din Plic lansat la începutul lunii martie, în care băieţii cu feţele vopsite şi glugi negre nu apar de niciun fel.

În schimb, pe scenă se află un grup de patru băieţi, care judecând după înălţime şi trăsături par membrii misterioasei trupe din Chişinău!

Capture

Capture2

Rămâne de văzut dacă solistul s-a ţinut de promisiune şi aşteptăm cu nerăbdare următorul său interviu.

Leave a Reply