Artista şi-a schimat look-ul radical. Andreea Bănică a renunţat la părul foarte lung pe care îl avea pentru o cauză nobilă.

La îndrumarea hairstylistului ei, aceasta a ales o nouă tunsoare cool şi fresh, făcând în acelaşi timp un gest de admirat.

Andreea şi-a tuns din păr mai bine de 30 de centimetri. Aceasta a donat părul pentru creearea de peruci destiante femeilor diagnosticate cu cancer.

Artista a declarat că este fericită că a putut să ajute această cauză nobilă.

Eniko Szanto şi Adrian Perjovschi sunt specialiştii care s-au ocupat de noul look.

 

Andreea Bănică spune că este foarte încântată de schimbare

Artista a declarat că nu a mai avut demult părut atât de scurt, cam din vremea Exotic. Cu toate acestea, ea este încântată de noul look, cu atât mai mult cu cât gestul său va ajuta pe cineva în nevoie.

Şi stiliştii artistei sunt foarte mulţumiţi de gestul acesteia. Hairstylistul Adrian Perjovschi a ţinut să o felicite pe Andreea pentru curajul de a adopta un nou look.

Perjovschi a mai spus că long bob-ul este în mare vogă anul acesta şi că tunsoarea se potriveşte foarte bine cu părul drept, dar şi cu el ondulat sau prins.

Andreea Bănică

Andreea Bănică donat părul Fundaţiei Renaşterea

Campania „Vieţi împletite” este menită să ajute femeile care suferă de cancer prin crearea de peruci pentru acestea.

Fundaţia Renaşterea este prinţe cele mai cunoscute organizaţii care lupta împotriva cancerului de sân şi de col uterin. Printre persoanele care s-au alăturat campaniilor fundaţiei se numără Andreea Esca, dar şi alte personalităţi cunoscute din România.

 

Leave a Reply