„Frumoasa şi Bestia”

Noua producţie Disney este din ce în ce mai controversată. După scandalul scenei gay de la sfârşitul peliculei, acum „Frumoasa şi Bestia” este imaginea unui medicament pentru tratarea problemelor erectile.

Remake-ul clasicului desen animat este din nou în lumina reflectoarelor. O reclamă recentă foloseşte scene din film, sub sloganul „eliberează-ţi bestia interioară”.

Producătorii Cilias Tadalafil au folosit personajul Bestiei în clipul de promovare a produsului. Cu un slogan cel puţin „la obiect”, aceştia se folosesc de povestea de dragoste pentru a o compara cu o situaţie din viaţa reală.

„Faceţi o echipă perfectă şi a fost aşa încă din prima zi în care v-aţi cunoscut. Dar disfunctia erectilă poate fi o problemă de circulaţie a sângelui”, spune naratorul reclamei.

Reclama cel puţin bizară îi are în prim plan pe Emma Watson şi Dan Stevens.

După prezentarea poveştii de dragoste şi a… consumării acesteia, clipul trage şi un semnal de alarmă către consumatori: prezentaţi-vă imediat la doctor dacă efectele nu dispar după patru ore.

Ellen DeGeneres a făcut publică noua reclamă în cadrul show-ului ei. Cunoscuta prezentatoare a făcut şi o glumă în stilul personal. „Se pare ca Bestia are nişte probleme în relaţie. Povestea asta este veche de când lumea”.

Clipul a folosit scene din producţia Disney spunând că vor să promoveze un produs care este util atât pentru frumoase, cât şi pentru bestii în viaţa sexuală.

Remake-ul „Frumoasa şi Bestia” a stârnit controverse încă de la lansarea acestuia

Câteva state din US şi din întreaga lume au interzis promovarea lui în cinematografe.

Oponenţii filmului spun că pelicula nu este adecvată pentru copii, având atât intrigi care lipsesc din desenul animat original, dar şi scene cu conotaţie sexuală de o altă orientare.

Leave a Reply