iPhone 8

Este unul dintre cele mai anticipate smartphoneuri din istorie

Însă, cei care speră să pună mâna pe un model iPhone 8 la scurt timp după lansarea oficială, vor avea parte de o dezamăgire.

O sursă din interiorul companiei susţine că Apple nu va putea onora toate comenzile plasate pentru luna septembrie.

O mare parte din comenzi nu vor putea fi livrate decât în al patrulea trimestru al anului fiscal 2017, spun analiştii de la Barclays.

‘Furnizorii au numai lucruri bune de zis despre iPhone 8, deoarece procesul de fabricaţie este unul mult mai complicat şi mai avansat decât modelele precedente’, spun aceştia.

Pe lângă mult aşteptatul iPhone 8, compania cu sediul în Silicon Valley va profita de evenimentul din septembrie pentru a lansa şi iPhone 7s, iPhone 7 Plus iPhone Pro.

Amatorii device-urilor produse de Apple sunt nerăbdători cu privire la lansarea noului smartphone deoarece iPhone 8 va reprezenta o evoluţie, din toate punctele de vedere, faţă de precedesorii săi.

Ba mai mult, spre deosebire de smartphone-urile din trecut, în loc de cifra următoare (iPhone 8), noul device ar putea primi numele de iPhone Edition.

Potrivit Nikkei Asian Review, compania americană va lansa trei modele diferite de căşti iar iPhone 8 va fi cel mai scump model lansat vreodată.

Nu ştim care din cele patru modele din luna septembrie vor fi cele mai atractive, însă ştim sigur că două dintre ele vor avea display-uri din cristale lichide şi un cran de 5,8 inchi.

Leave a Reply