transformare uimitoare

Aceasta este transformarea uimitoare a unei thailandeze, care s-a născut fără bărbie

Tânăra în vârstă de 19 ani se numeşte Wijitpraphorn Punbu şi, timp de ani buni, a îndurat cele mai acide şi mai neplăcute glume pe seama aspectului ei fizic.

Pe lângă faptul că oamenii râdeau de fizionomia ei ciudată, aceştia obişnuiau să se lege şi de dantura ei deformată.

Traumele prin care a trecut au fost relatate chiar de ea într-un reality show, care i-a oferit şansa de a deveni o altă femeie.

Fon, aşa cum îi zic prietenii, a câştigat un premiu care a constat într-o serie de operaţii estetice realizate în Coreea de Sud, care aveau să îi schimbe viaţa.

Show-ul se numeşte Thailand Let me In

Odată înscrişi, pe baza unor analize fizice şi psihologice, juriul hotareste cărui concurent îi va schimba viaţa în bine.

În cadrul ultimei ediţii, Fon a fost norocoasa câştigătoare.

Pe lângă faptul că nu avea bărbie iar dantura o împiedica să zâmbească deoarece îi era ruşine, Fon avea o deviaţie de sept, din cauza căreia horcăia în timp ce dormea şi mânca.

‘Pana să fac operaţiile aveam o viaţă tristă şi singuratică. Toată viaţa mea, toată lumea m-a batjocorit şi mă simţeam foarte ranita’, a mărturisit adolescenta.

Procesul de transformare a lui Fon a durat trei luni. După ce a revenit acasă, nici măcar mama şi sora ei nu au recunoscut-o.

‘Mi-a fost dor de mama şi de sora mea însă a meritat pe deplin. La urma urmei, cine nu vrea să arate bine?’, a mărturisit tânără, care arată exact ca un model de pe coperta revistei Vogue.

Leave a Reply