alcool

Campanie inedită a unui restaurant din Timiş. Clienţii care vor să bea alcool la cină au transportul asigurat dus-întors.

Totul, pentru a-i opri pe oameni să se mai urce băuţi la volan.

Patronul unui restaurant din Remetea Mare, judeţul Timiş, a lansat o campanie de excepţie. Cei care îi trec pragul pot beneficia de servicii gratuite de transport dacă intenţionează să consume alcool la masă.

George Momirov a declarat că această iniţiativă a debutat în această lună şi că vrea să devină un obicei de-al casei.

Deocamdată, de trasportul dus-întors beneficiază doar clienţii din Remetea Mare, însă patronul vrea să se extindă în tot judeţul.

Anunţul restaurantului a fost lansat pe o reţea de socializare şi a avut ecou imediat.

Procedura e simplă. Dacă vrei să te bucuri de o cină delicioasă şi de o sticlă de vin, trebuie să faci o rezervare şi să spui câte persoane vor participa.

Mai departe, specifici adresa, atât a ta, cât şi a celorlalţi mesei, iar de restul se ocupă restaurantul.

O maşină va veni să vă ia de acasă, iar după o cină relaxantă, vă va duce înapoi, pentru a nu fi nevoie să folosiţi maşina personală.

 

Localnicii sunt încântaţi de ideea patronului

George Momirov spune că cei din localitate au primit cu braţele deschise iniţiativa patronului. Acesta a modernizat restaurantul şi vrea ca lumea să poată veni să se bucure de un pahar de vin în linişte.

Reprezentatul restaurantului a dat exemplu vara trecută, când mai mulţi clienţi nu puteau rezista tentaţiei de a bea o bere. Din păcate, aceştia se suiau mai apoi la volan şi plecau cu maşina acasă.

Momirov speră că aceasta campanie să reducă numărul clienţilor care se suie la volan sub influenţa alcoolului.

Transportul gratuit este asigurat zilnic, de la ora 16 şi până la 22.30

 

Leave a Reply