medic român

Declaraţie şoc a unui medic român. Doctorul Nicolae Hâncu spune că alimentaţia greşită este principala cauză a bolilor şi a deceselor la nivel mondial.

Profesorul de la Cluj spune ca echilibrul este cuvântul-cheie pentru o stare de sănătate excelentă.

Nicolae Hâncu a declarat că nu se recomandă interzicerea unor anumite alimente, însă trebuie să existe o cale de mijloc.

Un echilibru din punct de vedere nutriţional şi multă mişcare: aceasta este reţeta pentru o sănătate bună.

Acestea sunt cele două elemente care pot face diferenţa între un om sănătos şi o persoană care suferă de cele mai întâlnite boli la nivel mondial. Diabetul, bolile cardiovasculare, obezitatea şi cancerul ucid anual milioane de oameni în întreaga lume.

 

Nicolae Hâncu este cel mai reputat medic român în domeniul diabetului şi al bolilor de nutriţie

Membru al Academiei Române şi profesor al Universităţii de Medicină de la Cluj, acesta pune accentul pe prevenţie. Hâncu spune că este „cea mai bună formă de tratament”.

 

Alimentaţia corectă şi somnul de calitate ne pot salva viaţa

Obiceiurile alimentare şi orele haotice de somn ucid anual peste 14 milioane de oameni. Alcoolul şi fumatul ucid împreună 12 milioane. Aşa că este momentul să ne punem serioase semne de întrebare cu privire la ce conţin alimentele pe care la consumăm.

 

Stilul de viaţă trebuie schimbat radical, spune medicul

Deşi este foarte greu să schimbi alimentaţia unui întreg popor, eforturile nu trebuie să înceteze. Specialiştii vor să dezvolte mai multe programe prin care să le explice românilor cum să mănânce, cum să se mişte şi cum să bea.

 

 

 

Leave a Reply