Japonia dă o nouă lovitură tehnologică pentru bogaţii lumii. Cel mai luxos tren din ţară, şi probabil din lume, va fi dat în folosinţă în luna mai.

În urmă cu 3 ani, ţara inaugura cel mai luxos tren. În 2017 japonezii au dat din nou lovitura şi au făcut un upgrade la trenul din 2014.

Shiki-Shima a fost prezentat în urmă cu câteva zile în cadrul unui eveniment oficial la Tokyo. Designerul trenului a prezentat garnitura cu zece vagoane şi 34 de locuri de dormit. Proiectantul a lucrat în trecut pentru marile companii Porsche şi General Motors.

Cel mai luxos tren va străbate Japonia de la nord la est

Acesta va avea cinci apartamente de lux cu două etaje. Fiecare dintre ele va avea un dormitor de patru persoane la etaj, iar partea de jos va avea toaletă, baie privată cu duş şi încă două paturi duble.

Trenul mai are două vagoane cu pereţi de sticlă, pentru o privelişte panoramică, dar şi un vagon restaurant şi un salon.

Decorurile sunt făcute cu elemente din lemn şi hârtie.

page5bg

Două zile de călătorie pleacă de la 2.300 de lire sterline, în timp ce patru zile costă aproape 5.500 de lire

Cei care vor să se plimbe cu trenul de lux, au inclus în preţul biletelor şi accesul la apele termale din Naruko, dar şi la templu budist sau castelul Hirosaki. Compania de transport feroviar le mai oferă acestora şansa de a opta pentru excursii prin care să descopere tradiţiile culinare japoneze.

Din experienţa de lux nu vor lipsi nici meniurile exclusiviste. Unul dintre ce mai renumiţi bucătari japonezi le va găti celor care aleg să facă o plimbare cu trenul de lux.

Lista de aşteptare pentru o plimbare cu Shiki-Shima este deja de 6 luni.

 

Leave a Reply