colanţi

Compania americană United Airlines se află în mijlocul unui nou scandal. Reţelele de socializare au luat foc după ce mai multe fete au fost oprite de la îmbarcare pentru că purtau colanţi.

O activistă pentru controlul armelor a postat pe Twitter duminică dimineaţă o ştire care a făcut înconjurul lumii. Un agent de îmbarcare le-a interzis să zboare unor tinere care purtau colanţi.

Conform lui Shannon Watts, unul dintre angajaţii United Airlines a oprit un grup de femei să se urce în avion. Acesta le-a obligat fie să se schimbe, fie să pună o rochie peste colanţi.

Incidentul a avut loc la îmbarcarea pentru o cursă internă de la Denver la Minneapolis. Agentul spune că nu el a făcut regulile, însă a fost pus acolo pentru a se asigura că sunt respectate.

„De când compania United face poliție cu hainele femeilor?” a postat Shannon pe Twitter

Se pare că reglulie companiei sunt foarte clare: colanţii sunt intezisi la bord.

United Airlines a răspuns acuzaţiilor la scurt timp după ce incidentul a fost relatat pe reţelele de socializare. Reprezentanţii companiei nu au negat acuzaţiile, ci dimpotrivă. Aceştia spun că persoanele vizate erau rude ale ale agajatilor United şi ar fi trebuit cu atât mai mult să respecte codul vestimentar.

 

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene: „ceilalţi clienţi pot să poarte colanţi dacă vor”

Un răspuns oficial a venit şi de la purtătorul de cuvânt. Jonathan Guerin a spus că cele două tinere erau „pass riders”. Ceea ce înseamnă că acestea erau rude ale angajaţilor şi că trebuiau să respecte regulamentul de ordine interioară.

Atât angajaţii cât şi rudele lor trebuie să aibă o ţinută vestimentară adecvată. Restul clienţilor, însă, pot să poarte colanţi la bordul aeronavelor United Airlines, a mai spus acesta.

Leave a Reply