trafic de droguri

Procurorii DIICOT nu au linişte la malul mării. Aceştia au descins la o adresă din cartierul constănţean Tomis Nord, iar doi fraţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri.

Agitaţie mare printre procurorii DIICOT Constanţa, dar şi pentru traficanţii de stupefiante. Vinerea trecută, oamenii legii au făcut percheziţii la o adresă din cartierul Tomis Nord, unde aveau informaţii că se găsesc cantităţi mari de droguri. După ce au descins la adresa şi au percheziţionat locuinţa, aceştia au găsit „cantităţi considerabile de canabis”.

În urma percheziţiilor, Meszelos Cătălin-Mihai şi Meszelos Andrei au fost aduşi instanţei cu propunerea de arestare prevenitiva de 30 de zile. Cum era de aşteptat, magistraţii au dispus de îndată începerea mandatului de arestare preventivă, conform replicaonline.ro .

 

Cei doi fraţi erau bănuiţi de mai multă vreme de trafic de droguri

Procurorii spun că cei doi erau filaţi de o bună perioadă de timp. Oamenii legii aveau informaţii ca fraţii Meszelos cumpărau cantităţi mari de canabis, după care le vindeau pe piaţa liberă din Constanţa.

Amintim că ofiţerii DIICOT Constanţa şi cei de la BCCO au mai desfăşurat o misiune de amploare şi la începutul lunii

Pe data de 2 martie, aceştia au destructurat o altă grupare organizată care se ocupa cu trafic de canabis. S-a lăsat şi atunci filaje şi probe aduse în instanţă, însă unul dintre suspecţi a reuşit să scape.

Acesta nu s-a prezentat la procurorul de caz atunci când a fost chemat, fiind dat imediat după aceea în urmărire. După 24 de ore, instanţa a decis emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă.

Leave a Reply