Naturalețea a fost întotdeauna în trend. Astăzi, majoritatea fetelor petrec atât de mult timp in oglinda încercând să se machieze ca si cum nu ar fi machiate deloc.

Dar, ca urmare a unor reguli simple de frumusete, poti arata excelent, fără a iti incarca tenul cu produse de makeup inutile.

Asigura-te ca sprâncenele tale arata perfect

Pe o fata fara machiaj, sprancenele devin în mod inevitabil centrul atenției. Este necesar ca forma sprancenelor sa se potrivesca formei fetei tale.

Iti poti nuanța sprancenele cu vopsea sau cu henna. La alegerea culorii, asigura-te ca se potrivește culorii parului tau. Pentru sprancene mai groase, poti aplica un tratament cu ulei de ricin si vitamina A.

Accentueaza-ti ochii

Pentru a iti face ochii sa para mai mari, curbeaza-ti genele cu un ondulator, și apoi aplica gel transparent pentru a le fixa. Sau, poti opta pentru extensii de gene.

Scapă de cearcanele intunecate de sub ochi. Cearcanele pot fi rezultatul deficitului de fier sau de vitamina B. Alege creme de ochi cu un efect de albire.

Albeste-ti dintii

Un zâmbet luminos adaugă 100 de puncte la orice aparitie. Prin urmare, utilizeaza pasta de dinti pentru albire, mai ales daca obisnuiesti sa consumi cafea sau vin.

Dar, aminteste-ti ca o utilizare excesivă poate fi destul de dura pentru dantura ta.

Nu uita de buze

Nutriția, hidratarea, și exfolierea nu sunt importante doar pentru pielea ta, dar si pentru buze, de asemenea.

Utilizeaza balsam de buze cu regularitate sau înlocuieste-l cu ulei de măsline sau orice alt ulei natural.

O dată pe săptămână maseaza-ti buzele cu zahar folosind o periuta de dinti moale.

Leave a Reply