Paşti

Agenţiile de turism se întrec în oferte care mai de care mai variate. Un sejur de Paşti îţi poate scoate din buzunar sume cuprinse între 700 lei şi 2400 de euro.

De la Băile Felix şi Deltă, la Dubai, ofertele sunt pentru toate gusturile şi buzunarele.

România rămâne destinaţia preferată în cazul vacanţei de Paşti, spun tour-operatorii. Transilvania şi Delta Dunării sunt printre cele mai căutate.

Cu toate acestea, există şi români care vor să fugă departe de casă de Sărbătorile Pascale. Au existat solicitări şi către croaziere în Cuba, Caraibe sau alte ţări exotice.

De exemplu, un sejur de trei zile în Delta Dunării, cu demipensiune şi masă festivă de Paşti ajunge la 155 euro pentru o singură persoană.

La polul opus, o corazieră de lux în Cuba ajunge la 2400 de euro de persoană.

 

Dacă vrei să mergi de Paşti în Tenerife, trebuie să scoţi din buznar aproape 800 euro

E drept că sejurul durează o săptămână şi include şi avionul până în Insulele Canare.

O altă variantă este deja binecunoscutul Dubai. Preţurile pentru o excursie în această perioadă ajung în jur de 700 euro de persoană.

 

La bulgari e cel mai ieftin

Ca de obicei, litoralul bulgăresc vine cu preţuri greu de combătut. Trei nopţi de All Inclusive la cinci stele ajung la 146 de euro de persoană, mai ieftin decât în Deltă.

Nici la Băile Herculane nu este prea ieftin. Peste 700 de lei îi costă pe cei care vor să petreacă trei nopţi de Paşti în regim de demipensiune.

 

Operatorii din turism spun că există o creştere de 50% a pachetelor de vacanţă

Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, românii au început foarte bine anul, spun agenţiile de turism la unison. Preţurile sunt similare cu cele din 2016, însă interesul turiştilor este mai mare.

 

Leave a Reply