girafe

Ţi-ai dorit întotdeauna o experienţă de neuitat în vacanţă? Ei bine, un hotel din Kenya chiar poate să-ţi ofere acest lucru. Poţi servi masa alături de girafe, care îşi fac apariţia la geamul camerei tale.

Hotelul Giraffe Manor este singurul loc din lume care îţi poate oferi această experienţă. Situat în Kenya, la periferia oraşului Nairobi, hotelul adăposteşte 8 exemplare dintre cele mai frumoase creaturi ale lumii: girafele Rothschild.

Unitatea de cazare este o afacere de familie deschisă în urmă cu 33 de ani.

În fiecare dimineaţă, oaspeţii hotelului iau micul dejun alături de girafe

Giganţii blânzi au fost obişnuiţi să apară la ora mesei şi să îşi aştepte recompensele. Aşa că girafele, foarte prietenoase şi sociabile, vin în fiecare dimineaţă şi bat uşor în geam, dacă nu îl găsesc deschis.

Oaspeţii pot să hrănească animalele direct de pe masă sau pot interacţiona cu ele chiar şi de la etajul al doilea al hotelului, direct din dormitoare.

O cameră la ineditul hotel nu este ieftină.

Dacă vrei să îţi iei micul dejun alături de girafe trebuie să plăteşti de la 500 de dolari pe noapte

Hotelul dispune de 10 camere. Toate sunt situate în aşa fel încât animalele să poată interacţiona cu oaspeţii aflaţi acolo.

Deşi preţul nu este unul foarte accesibil, atât patronii hotelului cât şi oaspeţii spun că experienţa merita fiecare bănuţ.

Giraffe Manor nu este numai un sanctuar pentru speciile aflate pe care de dispariţie. Familia care administrează hotelul a demarat şi un program de reproducere, încercând astfel să salveze specia şi să o redea sălbăticiei.

 

Leave a Reply