UNTOLD

Veşti bune pentru Constanţa. Cel puţin la nivel declarativ. Decebal Făgădău a declarat că intenţionează să aducă UNTOLD la malul mării.

Primarul a anunţat vineri că este interesată de organizarea unui astfel de eveniment de amploare pe litoral.

Deşi sezonul estival începe în aproape trei săptămâni, Decebal Făgădău a demarat discuţiile cu organizatorii UNTOLD. Edilul i-a chemat la discuţii pe organizatorii celui mai de succes festival din România. Vrea să dezvolte un nou proiect la Constanţa, sub forma unui festival de anvergură, a anuntat Făgădău în cadrul unei conferinţe de presă.

Primarul a spus că un astfel de eveniment ar aduce un plus substanţial economiei oraşului. Totodată, atât municipiul cât şi staţiunea Mamaia vor beneficia de promovare internaţională, aducând foarte mulţi turişti străini şi români pe litoral.

 

Oorganizatorii UNTOLD vor să creeze noi evenimente în România

După reteta de succes de la Cluj, aceştia vor scrie istorie şi la Constanţa.

La întâlnirea de la sfârşitul săptămânii trecute, directorul festivalului, Bogdan Buta, s-a arătat încrezător în planurile municipalităţii de a crea un astfel de evenimentpe litoral.

Acesta a declarat că a găsit la autorităţile constănţene deschiderea necesară pentru un proiect de amploare, care să facă din litoralul românesc un pol al distracţiei. Organizatorii şi Primăria Constanţa îşi vor da mâinile pentru a da naştere unui proiect 100% românesc. Acesta ar putea să aducă litoralului Mării Negre promovarea internaţională de care are nevoie, pe care oficialii din turism nu au fost în stare să o implementeze de-a lungul anilor.

Întâlnirile între organizatorii UNTOLD şi Primăria Constanţa vor continua

Cele două părţi vor semna un protocol, urmând să găsească soluţia cea mai bună pentru punerea în practică a acestui proiect.

Leave a Reply