Vodafone iPhone 7 RED

Potrivit operatorului de telefonie mobilă Vodafone, cele două modele exclusive pot fi pre-comandate începând cu data de astăzi.

Deşi modelele nu sunt prezente încă pe pagina oficială, atât iPhone 7 cât şi iPhone 7s RED vor apărea, în mod cert, în următoarele ore.

În cazul în care vreţi cu tot dinadinsul să vă rezervaţi un exemplar, ar trebui să staţi cu ochii pe www.vodafone.ro deoarece numărul de unităţi va fi unul limitat şi nu sunteţi singurul care vrea să fie în pas cu noutăţile industriei hi-tech.

Ba dimpotrivă, internauţii sunt la curent cu toate ştirile legate de apariţia anticipatului model în România şi de abia aştepta să pună mâna pe unul dintre smartphone-urile concepute în parteneriat cu Fundaţia RED.

‘Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Edition începând din 27 martie, iar modelele vor fi disponibile în magazine și online, pe www.vodafone.ro. Mai multe informații despre iPhone și iPad sunt disponibile pe www.apple.com’, informează operatorul de telefonie mobilă.

Înainte de nuanţa de roşu, reprezentativă pentru compania (PRODUCT) RED), ultima inovaţie în materie de culoare a celor de la Apple a fost ‘jet black’, tot în cazul iPhone-ului 7.

Modelul lansat de curând este, în mod cert, cel mai opulent şi mai luxos conceput vreodată de Apple.

Potrivit TheVerge.com, doar iPhone 7 şi iPhone 7 Plus beneficiază de ‘makeover-ul’ exclusiv.

Gadget-urile au fost lansate pe piaţa globală începând cu data de 24 Martie în variantele de 128GB şi 256GB, iar preţul este în jur de 750 de dolari.

Leave a Reply