Klaus Iohannis a sărbătorit luni Ziua Mondială a Teatrului. Şeful statului a fost aseară prezent la piesa ”Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”. Acesta a declarat că a fost şi va rămâne întotdeauna un susţinător al acestei forme de artă.

Iohannis a fost întâmpinat aseară de directorul artistic al Teatrului Naţional Bucureşti. Alături de aceasta, au l-au mai primit cu braţele deschise şi criticul de teatru, Maria Constatinescu, dar şi directorul adjunct al TNB.

Preşedintele a postat pe Facebook poze de la eveniment şi a transmis şi un mesaj de susţinere a teatrului ca formă de artă.

De Ziua Mondială a Teatrului, Iohannis şi-a arătat suportul pentru această formă de artă

Klaus Iohannis a spus despre piesa la care a participat că a adus pe scena doi maeştri ai culturii din România. De asemenea, acesta a mai afirmat că a fost şi va rămâne un susţinător al teatrului. Această formă de artă are darul de a inspira şi de a educa generaţii întregi.

Piesa la care preşedintele a participat aseară este un spectacol de improvizaţie, mereu diferit şi surprinzător

Spectacolul vine întotdeauna cu ceva nou şi, practic, se schimbă de la o reprezentaţie la alta.  Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele sunt mereu într-o formă de excepţie, cu un umor irezistibil.

Schimbul de replici dintre cei doi maeştri ai teatrului românesc este acompaniat de muzica lui Adrian Naidin.

Întâlnirile dintre cei doi pe scenă TNB au devenit deja un punct de reper pe agenda iubitorilor de artă din România, se arată în prezentarea piesei de teatru.

Leave a Reply