fiica Allah

Un cuplu din Georgia vrea să dea în judecată statul american deoarece staff-ul de la Evidenţa Persoanelor le-a spus că nu îşi pot numi fetiţa ‘Allah’.

Părinţii Elizabeth Handy şi Bilal Walk şi-au unit forţele cu Uniunea Americană a Drepturilor Civile din Georgia împotriva Departamentului de Sănătate Publică deoarece vor, cu tot dinadinsul, să îşi numească fetiţa nou-născută ZalyKha Graceful Lorraina Allah.

Elizabeth şi Bilal susţin că cei de la Evidenţa Persoanelor nu au vrut să le elibereze un număr de înregistrare şi din cauza aceasta fetiţa lor de 22 luni încă nu beneficiază de asigurare de sănătate.

Părinţii au declarat pentru Atlanta Journal că au hotărât să îşi boteze fiica astfel deoarece are o rezonanţă ‘nobila’, ci nu din motive religioase.

Cuplul stabilit în Georgia mai au un băieţel pe care l-au numit Masterful Mosirah Aly Allah.

Deşi nu cunoaştem vârsta exactă a băieţelului, se pare că în perioada în care acesta a fost înregistrat la Evidenţa Persoanelor nimeni nu i-a înştiinţat pe părinţi că nu îşi pot boteza copilul astfel.

Potrivit cotidianului din Atlanta, mama celor doi copii este însărcinată cu cel de-al treilea bebeluş şi va naşte în mai puţin de trei luni.

‘Drepturile civile incluse în constituţie sunt: cuvântul liber, egalitate şi dreptul de a-ţi creşte copilul’, a declarat unul dintre reprezentanţii legali ai părinţilor.

Pe de altă parte, statul Georgia consideră că părinţii comit o ilegalitate.

Leave a Reply