Grindeanu

Postarea de pe Facebook a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a făcut inconjurul ţării şi nu numai. Acesta spunea că l-a învăţat pe Sorin Grindeanu să prindă peşte.

Nu a durat mult, iar replica primului ministru a venit la fel de plină de acid ca şi cea a lui Dragnea. Premierul a declarat luni seara că în PSD s-a trecut de la numărat ouă la numărat ştiuci, făcând referire la celebra afirmaţie a lui Adrian Năstase.

Mai mult, simţindu-se cumva obligat să îşi arate expertiza, Sorin Grindeanu a spus că el este pasionat de ski şi îl poate învăţa şi pe Liviu Dragnea.

 

„Prima lecţie este să ştii să cazi”, a declarat Grindeanu

Premierul a spus că pescarii profesionişti au tendinţa să mintă deseori şi că este o întreagă legendă în ce spun aceştia. Acesta a mai declarat că principalul lui obiectiv acum este atragerea de fonduri europene şi creşterea economică a României.

Primul ministru a mai afirmat că s-a ajuns de la numărat ouă, la numărat ştiuci. Cu toate acestea, dacă planul de guvernare va fi realizat, la iarnă este dispus să îl înveţe pe Liviu Dragnea să schieze.

Preşedintele PSD a postat duminică, pe Facebook, o poză cu Grideanu la pescuit. Şeful PSD a spus că premierul a reuşit să prindă nouă ştiuci, ceea ce este excelent pentru cineva care nu a mai pescuit.

 

Schimbul de replici dintre cei doi pare să fie mai mult decât o discuţie despre pescuit şi lecţii de ski

Dacă stăm să ne amintim proverbul „învaţă un om să pescuiască şi va avea ce mânca toată viaţa” sau să facem o analiză psihologică a mesajului „trebuie să înveţi să cazi”, se poate spune că lucurile în PSD sunt mai fragile decât par.

La fel de adevărată poate fi posibilitatea ca cei doi protagonişti să nu cunoască niciunul dintre proverbe.

Leave a Reply