a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa

Ministerul Israelian de Externe a eliberat un comunicat de presă în cursul zilei de ieri, 28 Martie, în care anunţau că cei cinci pasageri din automobilul care a plonjat în Dâmboviţa erau toţi de origine israeliană.

Şoferul vehiculului marca Audi era deţinătorul cafenelei Shisha House situat în zona Satului de Vacanţă, Muhammad al-Jabrin.

Afaceristul din Constanţa şi prietenul său, student la Medicină, Dhamshah Ahmad au încetat din viaţa la spital.

Şapte persoane au fost transportate de urgenţă la cea mai apropiată unitate medicală după ce autoturismul la volanului căreia se afla Muhammad al-Jabrin a suferit o coliziune violentă cu un alt autoturism, marca Volkswagen.

În urma impactului, vehiculul care îi transporta pe cei cinci pasageri a plonjat în râul Dâmboviţa.

Accidentul extrem de grav a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 4.00 la ieşirea din municipiul Bucureşti, chiar la interesctia Splaiului Independenţa cu Şoseaua de Centură.

Potrivit tabloidului Cancan, şoferul autoturismului care a rămas pe partea carosabilă, transporta alte patru persoane şi nu ar fi acordat prioritate.

Până când echipajele de urgenţă au sosit la faţa locului, două dintre victimele care se aflau în autoturismul din râu au reuşit să se salveze.

Cei doi au reuşit să mai scoată din vehiculul avariat sever încă o victimă, în timp ce alte două persoane se aflau în stop cardio-respirator, spune purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Şase ambulante SMURD şi mai multe echipaje ale poliţiei din Capitala s-au grăbit să se deplaseze la locul accidentului.

Leave a Reply