aplicaţia care îţi spune ce nuanţă de fond de ten

Sătulă să cumpere două sau trei tipuri diferite de fond de ten pentru a le mixa în ideea de a obţine nuanţa perfectă, Jamila Robertson a ieşit la rampa cu o idee briliantă.

Afacerista în vârstă de 30 de ani este originară din Londra şi devenise frustrată de paleta limitată de nuanţe în cazul femeilor de culoare aşa că a inventat Slapp.

Jamila este şi redactorul şef al revistei online Blush şi spune că primele dificultăţi în descoperirea unui fond de ten potrivit le-a întâmpinat la vârsta de 17 ani.

dsc_0896

Până şi găsirea unui corector devenise o adevărată corvoadă pentru londoneza.

‘Inca din momentul în care am început să folosesc fond de ten, era evident că tenul meu nu se potrivea cu nuanţele disponibile pe piata’, spune Jamila.

Deşi modelul de culoare Jourdan Dunn este imaginea fondului de ten Touche Eclat de la Yves Saint Laurent, în momentul în care l-a testat pe pielea ei, Jamila a fost dezamăgită să descopere că şi acela era foarte deschis.

Aşa că, în urmă cu patru ani, Jamila şi-a unit forţele cu o echipă de experţi în crearea de aplicaţii pentru a inventa Slapp.

În momentul în care accesezi aplicaţia, nu e nevoie decât de un selfie pentru că software-ul să îţi ofere o varitate largă de fonduri de ten şi alte produse cosmetice potrivite pielii tale.3EAC432100000578-4352698-image-a-33_1490614603778

 

Slapp funcţionează pe baza unei tehnologii care, în funcţie de culoarea tenului tău, identifica fix produsele de care ai nevoie.

În mai puţin de câteva luni, Slapp va fi lansat pe iTunes App, Android şi Google Play Store iar descărcarea nu te va costa niciun dolar.

Leave a Reply