bicicleta Bugatti

La nici o lună după lansarea iahtului Niniette 66, Bugatti iese la rampă şi cu… o bicicletă

Lansată în aceeaşi culoare ca şi vasul şi, bineînţeles, sursa de inspiraţie supremă, ‘bestia’ Chiron, bicicleta este realizată în proporţie de 95% din fibră de carbon.

Datorită materialului din care a fost concepută, bicicleta este cea mai uşoară din lume şi cântăreşte mai puţin de cinci kilograme.

031-e1490781006757

Vehiculul cu două roţi este realizat numai din componente nemţeşti folosite în industria aeronautică.

Bicicleta a fost produsă doar în 667 de exemplare iar fiecare model este personalizat în funcţie de cerinţele clientului.

Modelul exclusivist este disponibil în mai multe culori iar clienţii care deţin şi automobilul Bugatti Chiron au ales să o comande în aceeaşi nuanţă ca şi maşina.

Evident, acest ‘accesoriu’ nu este tocmai cea mai ‘convenabilă’ achiziţie, însă la ce te puteai aştepta de la producătorul francez?

blue-e1490780822456

Având în vedere că super-automobilul Chiron costă nu mai puţin de două milioane de euro, bicicleta poate veni la pachet pentru încă 40.000 de dolari.

O persoană obişnuită ar zice că în schimbul acestei sume colosale îţi poţi achiziţiona o maşină destul de arătoasă şi în niciun caz o… bicicletă.

Noi nu condamnăm o astfel de mentalitate deoarece o împărtăşim pe deplin.

În orice caz, pe lângă faptul că bicicleta Bugatti nu este pentru orice buzunar, vehiculul nu este destinat oricărui tip de drum.

Aşa că noi ne-am pus întrebarea: ‘la ce bun?!’

1 COMENTARIU

Leave a Reply