maldive

Trei hoţi au reuşit să le ajute pe autorităţi să îi prindă. Au postat pe Facebook poze din vacanţa în Maldive, iar oamenii legii au intrat pe fir.

 

Te-ai întrebat vreodată de unde au unii oameni bani de vacanţe? Ei bine, întrebarea asta şi-au pus-o şi poliţiştii din Italia după ce au urmărit profilurile de Facebook ale unor suspecţi.

Trei bărbaţi erau specializaţi în furturi din locuinţe şi au reuşit de-a lungul timpului să dea mai multe lovituri. Cei trei italieni şi-au cumpărat mai apoi bilete de vacanţă din banii obţinuţi din vânzarea bunurilor furate.

Au postat pe Facebook un selfie, în timp ce se îndreptau spre Maldive

De parcă nu ar fi fost de ajuns, unul dintre ei a şi comentat că a făcut 4.000 de euro curaţi. „Numai politicientii câştiga aşa”, a spus bărbatul pe reţeaua de socializare.

Cei trei indivizi erau demult în vizorul carabinierilor.

Hoţii acţionau când victimele erau plecate de acasă, după ce filau zile la rând activitatea în locuinţele respective. Aşa au făcut şi la ultima spargere, unde chiar au dat lovitura. Au găsit bijuterii şi electronice de mii de euro, pe care le-au vândut pe piaţa neagră.

Cu banii obţinuţi şi-au cumpărat bilete de vacanţă pentru Maldive

Odată ajunşi în paradisul din Pacific, aceştia au început să posteze fotografii de vacanţă. Cei trei păreau să se simtă bine şi să nu îşi dea seama că le vor face viaţa mai uşoară poliţiştilor.

Aceştia nu au avut prea multe de făcut. Le-au comparat chipurile cu cele înregistrate pe camerele de supraveghere din locuinţele sparte şi i-au identificat pe toţi trei.

Oamenii legii au fost, însă, îngăduitori. I-au lăsat pe hoţi să îşi termine sejurul şi i-au aşteptat la întoarcere. Cei trei au fost aşteptaţi de carabinieri pe aeroportul din Napoli şi arestaţi pentru furt din locuinţe.

 

Leave a Reply