reality show

Surpriză de proporţii pentru concurenţii unui reality show găzduit de Channel 4. Producătorii emisiunii au uitat să le spună că show-ul s-a anulat şi i-au lăsat în sălbăticie.

Cei care au participat la emisiunea cu pricina, dar şi o parte dintre cameramani au fost lăsaţi timp de un an de zile să trăiască în junglă. Aceştia s-au întors acasă şi au aflat că programul pentru care ei filmau fusese anulat încă din vara anului trecut.

Emisiunea „Eden” presupunea ca 23 de străini să trăiască timp de un an de zile în sălbăticie. Aceştia trebuiau că în acest timp să îşi construiască o nouă societate într-o pădure din Scoţia.

 

O parte dintre concurenţi plecaseră deja din reality show

Emisiunea a debutat în luna iulie a anului trecut. Din păcate pentru reţeaua de televiziune, ratingul show-ului a scăzut de la 1,7 milioane la doar 800.000 de spectatori în primele episoade.

Prin urmare, postul TV a decis să anuleze productia şi să o scoată de pe micile ecrane.

13 concurenţi apucaseră deja să plece din reality show. Restul de 10, însă, au continuat să trăiască în sălbăticie, nefiind puşi la curent cu noutăţile trustului.

Emisiunea a ieşit din grila de programe în luna august 2016.

Cei zece concurenţi rămaşi, alături de cameramanii producţiei au fost complet rupţi de lumea reală.

Aceştia nu ştiau că Donald Trump a fost ales preşedintele Statelor Unite sau că Marea Britanie a hotărât să iasă din Uniunea Europeană.

Întrebaţi de presă ce s-a întâmplat în cazul concurenţilor „Eden”, reprezentanţii Channel 4 au fost evazivi în explicaţii. Ei au spus ca emisiunea va fi redifuzată în 2017, însă nu au dat mai multe detalii.

 

 

Leave a Reply