hoteluri plutitoare

Cum ar fi să adormi pe mare şi să te trezeşti cu tot cu camera pe o insulă pustie? Japonezii au lansat un nou concept de hoteluri plutitoare pentru cei dornici de o vacanţă de neuitat.

Un parc tematic din Sasebo, Japonia a lansat un proiect pentru amatorii de relaxare… supremă. Capsule plutitoare, echipate cu dormitor, baie şi bucătărie. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să te bucuri de privelişte.

Huis Ten Bosch este un parc de aventura deschis recent în Japonia. Acesta se întinde pe o suprafaţă de peste 39.000 de metri pătraţi şi este condus în mare parte de roboţi.

Toată suprafaţa parcului este compusă din insule nelocuite, aşa că ideea va prinde imediat. Te culci în capsula plutitoare, iar când te trezeşti, eşti deja pe o nouă insula care te aşteaptă să o explorezi.

 

Potrivit celor de la Bloomberg, aventura din parcul de distracţii include şi activităţi de genul „Hunger Games”.

Doritorii de senzaţii tari pot participa şi la activităţi inspirate din „Jocurile Foamei”, cu arme de jucărie.

 

Cei care vor doar să se relaxeze, o pot face în hotleuri plutitoare

Capsulele igenioase au acoperiş din sticlă, în aşa fel încât clienţii pot admira stelele şi pot adormi în timp ce ascultă sunetul lin al valurilor mării.

Fiecare capsulă poate adăposti de la 1 până la 4 persoane. Preţurile variază între 30 şi 200 de lire sterline pe noapte, în funcţie de numărul de turişti şi de facilităţile pe care hotelul plutitor le oferă.

 

Leave a Reply