comă

Caz şocant în Europa! Poza unui cetăţean român aflat în comă poate fi găsită pe toate pachetele de ţigări în Uniunea Europeană. Nici românul şi nici familia acestuia nu şi-au dat acordul pentru folosirea pozei.

Trei români aflaţi în Marea Britanie au avut un şoc. Au văzut poza tatălui lor pe pachetele de ţigări din Anglia. Acesta era în comă şi intubat, iar poza cu bărbatul  în această stare a fost folosită fără nicio jenă pentru a încuraja lăsatul de fumat.

Imaginea bărbatului în comă este folosită pe pachetele de ţigări din toate statele membre ale Uniunii Europene

Revoltaţi, cei trei tineri au angajat un avocat care să repare situaţia creată şi care să ceară daune autorităţilor.

Apărătorul famileii spune că nu a existat niciun fel de acord în legătură cu folosirea fotografiei cu bărbatul aflat în acea stare şi că au început deja demersurile pentru acţiunea în instanţă.

Daunele morale în acest caz pot ajunge la milioane de euro.

Avocatul a declarat pentru Libertatea ca una din pozele folosite pe pachetele de ţigări este a unui bărbat din Hunedoara.

Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Cluj, în anul 2015. Ulterior, acesta s-a stins din viaţă, însă a lăsat în urmă… imaginea lui pe patul de spital. Aceasta a fost folosită în întreaga Europă pe pachetele de ţigări.

Cei trei copii ai bărbatului din Hunedoara se află la muncă, în Anglia.

Acestia au avut un şoc când au văzut poza cu tatăl lor în comă

Cei trei tineri au spus că îşi aduc aminte inclusiv momentul în care a fost făcută fotografia, în timp ce acesta era internat în spital.

Familia bărbatului este extrem de revoltată şi vrea ca imaginea tatălui lor să fie păstrată nepătată. Cel mai probabil, cazul va ajunge în instanţă.

 

Leave a Reply