raliuri

Anul 2017 se anunţă plin de evenimente pentru Cluj. În luna mai, oraşul va fi gazda unei etape a Campionatului European de Raliuri. Evenimentul este o premieră.

Transilvania Rally se pregăteşte pentru prima etapă a Tour European Rally. Competiţia este  recunoscută de Federaţia Internaţională de Automobilism şi constituie o premieră pentru Cluj-Napoca.

Managerul Napoca Rally Academy spune că evenimentele din luna mai vor fi o sărbătoare a raliului. Transilvania Rally se va desfăşura între 5 şi 6 mai.

Marco Tempestini a declarat că şi-a dorit să ducă numele Clujului în campionatul european şi cel mondial şi, în sfârşit, acest lucru a de venit realitate.

 

Prima etapă Europeană coincide cu cea de-a doua din Campionatul Naţional de Raliuri

Organizatorii anunţă o competiţie foarte interesantă, pentru că etapa se va desfăşura atât pe macadam, cât şi pe asfalt.

Etapa trebuia să fie găzduită iniţial de San Remo, însă aceştia au renunţat în ultimul moment că nu pot ţine raliul. Pe locul al doilea în preferinţele organzatiorilor se afla Cluj-Napoca, aşa că şansa a fost de partea noastră.

Vor veni foarte mulţi piloţi străini, dar şi pasionaţi de raliuri din întreaga Europă

Marco Tempestini promite că aceasta va fi cea mai interesantă cursă de până acum din România. Clujul oricum devenise capitala sportului românesc, aşa că era cazul să reprezinte cu succes şi un eveniment de motorsport, a mai spus managerul Napoca Rally Academy.

Echipa românească de raliuri şi-a prezentat marţi piloţii şi maşinile care vor intra în competiţie în acest an.

Obiectivele clujenilor sunt câştigarea campionatului naţional, atât la piloţi, cât şi la categoria echipe.

 

 

Leave a Reply