Cel mai arătos bunic din lume

Atunci când vine vorba de menţinerea condiţiei fizice, vârsta nu ar trebui să reprezinte un impediment.

Chiar dacă după o anumită vârstă flexibilitatea muşchilor nu mai este la fel, activitatea fizică este tot timpul binevenită.

Atunci când vine vorba de un tonus de invidiat şi de o masă musculară incredibilă la o vârstă înaintată, acest bunic le dă clasă tuturor tinerilor de 20 de ani, care îşi postează zilnic selfie-uri de la sală.

Wang Deshun a devenit celebru în lumea întreagă după ce a acceptat să defileze pe podiumul de la Beijing Fashion Week la bustul gol.

De atunci, cel mai arătos bunic din China a dat lovitura în industria modei şi a devenit imaginea mai multor branduri de succes.

‘Wang s-a hotărât să apeleze la fitness pentru a-şi menţine condiţia fizică la vârsta de 70 de ani.

Experienţa sa incredibilă a schimbat complet viziunea Chinei asupra procesului de îmbătrânire şi a faptului că niciodată nu trebuie să renunţi la visul tau’, a declarat un reprezentant al brandului Reebok.

Compania americană care comercializează articole sportive din 1958 l-a ales pe bunicul de 81 de ani pentru a le promova cea mai nouă colecţie.

Brandul deţinut de Adidas spera să devină cea mai apreciată compania producătoare de articole sportive din China iar Wang este persoana ideală pentru a-i ajuta să facă asta.

 

Leave a Reply